Cautare

14025 de rezultate pentru "paralel are loc si o ancheta a tribunalului militar" (3.51 secunde)
Cercul Militar National gazduieste in perioada 25 iunie - 7 iulie 2013, in Sala Foaier, cea de-a sasea expozitie personala a pictoritei-arhitect Maria Sumanaru Pavelescu.
Liviu Plesoaianu a publicat pe facebook o contrascrisoare adresata tuturor romanilor, inclusiv grupului de disidenti Firea & Comp. Puteti citi in continuare textul integral al contrascrisorii lui Liviu Plesoaianu, un tanar si idealist politician roman.
Un tanar, extrem de ambitios, dar care nu vedea decat inainte, si care isi dorea foarte mult sa reuseasca. Asa a inceput. Apoi multa munca, si mult sprijin din partea sotiei mele, fara de care, cu siguranta nu as fi ajuns aici.
7/2006 care urmareste realizarea unor obiective de mediu in zonele rurale a pus pe jar autoritatile doljene. Pentru a pune mana pe banii guvernului, edilii doljeni sunt instruiti, in paralel, de Consiliul Judetean si Prefectura Dolj. Aparitia normelor de aplicare a Ordonantei nr.
Traian Basescu pregateste o lovitura pentru Opozitie Analistii care au intors pe toate fetele ultima aparitie la TVR a lui Traian Basescu au decretat ca acesta nu a venit cu nimic nou. ... Presedintele intentioneaza sa puna Opozitia in dificultate, printr-o noua smecherie.
Conducerea Apa Grup lucreaza in paralel si la noul operator. Maricel Georgescu, directorul Apa Grup, si alti 20 de subordonati, transfera atributiile pe Nova Apa Serv, fiind angajati la ambele firme.
Stimati guvernanti, Desi am fi preferat ca in aceste zile preocuparea noastra principala sa fie Sarbatoarea Sfanta a Craciunului, din pacate acest lucru nu se poate intampla intrucat viata noastra, a pacienților cu diabet zaharat, este pusa in pericol din cauza absentei unor tipuri de insulina din farmaciile din mai multe zone ale tarii.
FARCAS) Scriam in "Magazin" ca ASFAN (Asociatia pentru studiul fenomenelor aerospatiale neidentificate) a organizat, in data de 10 mai 2014, la Bucuresti, prima editie a Conferintei "OZN Romania". In prima sesiune - Fenomene aeriene neidentificate si Aviatia Militara Romana - au fost prezentate trei cazuri de intalniri OZN.
McClellan, atasatul militar al Ambasadei SUA la Bucuresti, a fost decorat ieri de presedintele Traian Basescu cu Ordinul National pentru Merit in grad de Comandor cu insemn de militar.
Proiectul de lege privind suspendarea obligativitatii stagiului militar va fi dezbatut in sesiunea parlamentara din septembrie, documentul fiind inregistrat la Camera Deputatilor la 12 iulie, a declarat ieri secretarul Camerei, Titu Gheorghiof.
Presedintele Traian Basescu a fost prezent ieri la exercitiul militar DEMEX 2005 in poligonul Cincu din judetul Brasov, la care au participat peste 3.000 de militari si aproximativ 150 de reprezentanti ai statelor membre NATO.
Senatorul PSD Ion Moraru sustine ca din 1.068 de hotarari ale Guvernului Tariceanu, acte normative adoptate in perioada 1 ianuarie - 16 septembrie, cel putin 68 sunt ilegale si pot fi anulate imediat de instantele de judecata, deoarece anexele lor nu au fost publicate in „Monitorul Oficial“.
Exista o baza secreta OZN in Lacul Vidraru? ... FARCAS) Pe latura sudica a Muntilor Fagaras, cei mai inalti din Carpatii Romanesti, pe raul Arges, se afla barajul VIDRARU, de 166 metri inaltime. ... Lucrarea a fost finalizata in 1966, iar observatiile OZN in zona au inceput in 1968.
Miron Cozma l-a acuzat in cursul zilei de vineri pe fostul presedinte al Romaniei, Ion Iliescu, ca ar fi vinovat de venirea minerilor la Bucuresti, in data de 13 iunie 1990.
La propunerea ministrului Apararii, presedintele Basescu a semnat joi decretul privind rechemarea in activitate a lui Ilie Botos. Fostul procuror general va fi numit in functia de procuror militar sef al Serviciului de Urmarire Penala la sectia Parchetelor Militare.
Ministrul Apararii, Sorin Frunzaverde, a declarat ieri, cu ocazia unei adunari festive organizate pentru a marca aderarea la UE, ca Romania este integrata, din punct de vedere militar, in politica europeana de securitate si aparare.
Pentru fostul presedinte Ion Iliescu s-a cerut verificarea de catre CNSAS in legatura cu o posibila calitate de militar a sa. Solicitarea in acest sens a fost depusa la Consiliul Nantional pentru Studierea Arhivelor Securitatii de reprezentantii mai multor organizatii nonguvernamentale.
Presedintele Traian Basescu s-a internat in cursul serii de vineri la Spitalul Militar pentru analize premergatoare, operatia prin care trebuie sa scape de "gusa polinodulara fara manifestari clinice de tireotoxicoza" fiind progaramata in cursul zilei de sambata.
Conducerea directiei constantene a Arhivelor Nationale a tot atras atentia, in ultimii ani, asupra necesitatii atribuirii unui alt spatiu in care sa-si desfasoare activitatea si mai ales unde sa fie depozitate documentele aflate in grija institutiei.
Generalul (r) Ioan Geoana a fost condus, joi, pe ultimul drum aproape 1000 de persoane, colegi, prieteni si membri ai Partidului Social Democrat, al carui presedinte este fiul sau, Mircea Geoana.Generalul Ioan Geoana a fost inmormantat la Cimitirul Ghencea Militar cu onoruri militare.
google-analytics.com